uvařila 3. 7. 2013 17:50
Společně se zeleninou položíme na předehřátou pánev a smažíme cca 5minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 7. 2013 17:50
Společně se zeleninou položíme na předehřátou pánev a smažíme cca 5minut
lilek, voda, česnek, sůl, olej ze sušených rajčat, česnek sušený, česnek sušený, uzenina, rajče sušené v oleji, žampióny
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Při výběru dřezu je rozhodující materiál
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší