uvařila 14. 1. 2010 21:18
prerolujeme rukami a poriadne pritlacime, vyformujeme rohlik
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 1. 2010 21:18
prerolujeme rukami a poriadne pritlacime, vyformujeme rohlik
mléko, žloutek, med, tuk, esence vanilková, kůra citronová, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší domácí paštiku? Pomůže víno i smetana!
Velký manuál: Jak vybrat hrnec do kuchyně? Důležité jsou rozměry i materiál. Ale to není všechno!
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na univerzální tymiánový sirup. Má blahodárné účinky na zdraví, říká odbornice