uvařila 17. 10. 2010 21:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2010 21:09
mouka hladká, cukr krystal, droždí sušené, voda, kmín drcený, sůl, fenykl, ocet
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Nejlepší pagáče jsou se škvarky. Od škvarkových placek se ale liší. Víte čím?
"Uvař mandel šneků, utři šest lotů sardelí": Kuchařka Rettigová na Vánoce místo kapra vařila hlemýždě
Císařovna Sisi byla posedlá štíhlostí: Držela diety, kdy měla k obědu jen syrový bílek s trochou soli, jedné věci ale neodolala