uvařila 1. 11. 2012 12:19
Během pečení seškrábáváme"připečeninu"ze stran kastrolu do výpeku,kterým maso průběžně přeléváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 11. 2012 12:19
Během pečení seškrábáváme"připečeninu"ze stran kastrolu do výpeku,kterým maso průběžně přeléváme
plecko vepřové, cibule, česnek, pepř mletý, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, zázvor mletý, kmín celý, olej, masox hovězí, brambory, solamyl, mouka hrubá, sůl, vejce, sádlo, cibule, cibulka lahůdková, hrášek smažený, cuketa, jablko, cibule, slanina, olej, kmín celý, sůl, cukr, ocet, pepř mletý
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
Krupicový svítek v mléce, to je slaďoučký dezert z krupice podle Sandtnerky. Žloutkový krém pozvedne chuť do nebeských výšin
Velký povánoční úklid jídla aneb Ze zbylého chleba připravíme panádu, z brambor lívanečky, zelenina se hodí do omelety