uvařil 8. 2. 2010 20:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 2. 2010 20:26
hlíva ústřičná, cibule, mrkev, česnek, cibulka jarní, vývar zeleninový, paprika sušená sladká, majoránka, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, petrželka
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?
Češi ho už sto let baští jako diví. Kde se vzal vlašský salát a proč ho máme nejradši s rohlíkem?