uvařila 21. 10. 2012 12:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2012 12:57
hovězí zadní, cibule, pórek, rozmarýn, tymián, koření oregáno, majoránka čerstvá, bylinky, rajče sušené, olej olivový, olej ze sušených rajčat, vývar hovězí, slanina, sůl, pepř citronový
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Holka u plotny radí: Jak udělat fantasticky šťavnatou zapečenou zeleninu?
Provensálské koření: Do směsi stačí jen pět druhů bylinek, důležité je jejich správné usušení a uložení v dobře těsnících nádobách
Hitem letošní zimy je horká čokoláda s červeným vínem. Použít ale musíme správnou čokoládu i správné víno