uvařila 29. 11. 2012 20:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 11. 2012 20:16
mouka hladká, droždí, mléko, cukr, soda jedlá, máslo, žloutek, sůl, povidla švestková, mák mletý, cukr vanilkový, koření hřebíček, skořice mletá, rum, bílek, mandle plátkové, cukr moučkový, cukr vanilkový
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Ginger shot aneb Zdravý „panák“ nabitý vitaminy povzbudí i zahřeje. Vyjde na pouhých 15 Kč a příprava je jednoduchá
Nejlepší digestoře v high-tech stylu: Vypadají jako klenoty a ještě se samy zapnou!