uvařila 22. 7. 2012 09:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 7. 2012 09:06
mouka polohrubá, ořechy mleté, cukr krupice, vejce, olej, cukr vanilkový, kypřící prášek, mléko, mléko, mouka hladká, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr, máslo, rum, čokoláda hořká, čokoláda na vaření, tuk 100%, smartflex, marmeláda, lupínky mandlové
Myslivecké knoflíky: Originální křehké cukroví se rozplývá na jazyku, oříšky do sněhové vrstvy je lepší speciálně upravit
Škvarková pomazánka netradičně: Přidáním chilli a česneku dostane říz, zakysaná smetana zase dodá jemnost
Česká kuchyně: Jak na ty nejlepší tvarohové knedlíky s jahodami? Pozor na mouku a hnětení!