uvařila 21. 2. 2021 12:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2021 12:43
mouka hladká, voda, sůl, kmín celý, droždí, olej, cukr, voda, kmín celý
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jidáše: Tradiční velikonoční pečivo je vláčné a nadýchané, podává se potřené ingrediencí, která údajně brání hadímu uštknutí
Grapefruit jako zdroj vitamínů není vhodný pro každého. Proč ho nikdy nejíst s cukrem?
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín