uvařila 1. 4. 2013 15:12
vepřová plec
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 4. 2013 15:12
vepřová plec
kýta vepřová, cibule, sůl, vývar masový, víno bílé, tymián, koření hřebíček, bobkový list, pepř mletý, máslo, mouka hladká, hořčice
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší žemlovku? Zkuste to bez rohlíků a přidejte smetanu a rum!
Tři druhy cukroví v cukuletu: Tatrankové pracny, hrnečkové kokosky nebo ořechové pusinky zvládne každý
Byliny v kuchyni: Šípkový čaj na podzim skvěle posílí imunitu a prospěje i dýchacím cestám