uvařil 8. 2. 2015 15:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 2. 2015 15:11
roštěná hovězí, cibule, celer, protlak rajčatový, víno bílé, paprika sušená sladká, olej, sůl, pepř
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy