Rýnská roštěná

evosheek Kuchař: evosheek

Doba přípravy: 90 minut 3 porce Hovězí maso 1 názor

Suroviny

3 plátky hovězí roštěná
2 cibule
1/2 celeru
1 rajčatový protlak
100 ml bílého vína
mletá paprika
olej
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepu, osolím, opepřím, obalím v mouce a popráším červenou paprikou. Opeču na oleji. Poté maso vyjmu, ve výpeku osmažím cibuli, přidám nakrájený celer, orestuji papriku, přimíchám protlak a přiliji víno.

  2. Do hotového základu vložím maso, zaliji trochou vody a dusím na mírném ohni, dokud maso nezkřehne. Podáváme s rýži.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rýnská roštěná

  • petra petra(neregistrovaná)

    To vypadá opravdu hodně jedle... :)

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí roštěná rýnská rýnská hovězí rýnské hovězí rynska omacka roštěná rýnské vepřové rynska hovezi rostena rýnská roštěnka roštěná recept rynske rostenky recept na rýnskou roštenou recepty - rýnská recept na rýnskou roštěnky rynska hovězí rýnska roštěná rýnská vepřová recept na rýnskou roštěná recepty hovězí rýnské recept hovězí rýnská