uvařila 2. 7. 2009 20:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2009 20:24
vejce, cukr, olej, mouka hladká, kakao, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, ztužovač želatinový, kompot višňový, gustin, cukr vanilkový, cukr moučkový, kompot mandarinkový, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, likér vaječný, čokoláda hořká, želé bonbony
Mexické tamales: Tradiční specialitu s pikantní náplní lze připravit doma a kukuřičné listy jednoduše nahradit
Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo
Toskánský salát panzanella byl původně jídlem pro chudé dělníky. Dnes se považuje za lahůdku!