Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
mirca75 uvařila 12. 2. 2010 22:05 Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky 0 0 Okomentovat
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Paprikový salát, který vydrží až do zimy: Sterilovaný podle receptu od tchyně Dáši z Moravy nemá chybu
Brambory se zeleninou, kuřecím masem a sýrem v parním hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 JanaDorazinova