uvařila 1. 9. 2011 21:28
po osmažení jsem dala od tuku odsát na papírový ubrousek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2011 21:28
po osmažení jsem dala od tuku odsát na papírový ubrousek
paprika čerstvá červená, maso mleté mix, zelí kysané, cibule, olej, kmín celý, bujón zeleninový, voda, vejce, sůl, pepř, solamyl, mléko, bylinky
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Snídaně je základ dne! Vyzkoušejte lahodné a jednoduché tipy, jak ji připravit
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou