uvařila 30. 3. 2009 12:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 3. 2009 12:10
cibule, olej, kmín celý, polská zelenina, masox, petrželka zelená, nudle polévkové, mouka hladká, sůl, pepř, kmín drcený
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Když Ježíšek něco ukuchtí: 10 nápadů na originální jedlé dárky, které potěší každého
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili