uvařila 9. 10. 2016 07:06
Zapečené nočky z červené čočky dodají polévce výjimečnou chuť a dodají polévce slavnostní ráz.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2016 07:06
Zapečené nočky z červené čočky dodají polévce výjimečnou chuť a dodají polévce slavnostní ráz.
bulva celerová, mrkev, petržel, brambory, cibule, sůl, majoránka, cibule, čočka červená, vejce, sůl, pepř
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Křen je užitečná trvalka: Není náročný na pěstování, odolá suchu i mrazu a v dvojici s vepřovým ovarem je nenahraditelný
Nové brambory v podzimní kuchyni: Skvělé jsou z popela, opečené na grilu nebo jako základ pro vídeňský bramborový salát
Domácí jablečný ocet jen ze tří surovin: Recept podle návodu našich babiček zvládne každý, domácí ocet pak nemá chybu