uvařil 3. 12. 2009 12:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 12. 2009 12:52
prsa kuřecí, koření kari, sůl, pepř, škrob, olej, česnek, cibule, sýr tvrdý, smetana
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Dobro došli? Nečekejte na prázdniny a připravte si chorvatskou pljeskavicu už teď!
Pomalu pečená krkovice na voňavém zelí je nádherně šťavnatá. Pomerančový džem a bílé víno doladí vyvážený koncert chutí
Jak na techniku restování, kterou si oblíbil i Zdeněk Pohlreich? Důležitá je příprava!