uvařila 12. 12. 2009 21:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 12. 2009 21:12
voda, cukr, droždí, tatarská omáčka, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl
Přidáno před 6 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Muzika: Staročeská vánoční dobrota ze sušeného ovoce skvěle chutná v kombinaci s vánočkou
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Retro okénko: Sifon, cibulák a umakart. Takhle vypadaly kuchyně v 80. letech