Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
6 foto Jak to bylo, šéfe? Thajskou polévku Tom yum koong s krevetami zvládnete podle tohoto receptu taky
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?
5 foto Překvapivé finále Peče celá země 2022: Komu se nepovedlo temperování čokolády a jak se dělá zmrzlinový dort Aljaška?
7 foto Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové
6 foto Prostřeno: Podle Topreceptů vařila i Jana Yngland Hrušková. Tuhle babiččinu drožďovou pomazánku
6 foto Jak to bylo, šéfe? Pohlreich házel hlášky na Moravě. Oslňte strávníky květákovou polévkou s tvarůžky
19 foto Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
20 foto Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu!
6 foto Prostřeno vietnamskou notou: Co se bude vařit a co nám prozradila Vietnamka Lien Quan o zásadách stolování?
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku