Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Hodnocení 84× Vyrobit a zpracovat mošt z vlastních jablek sice dá trochu práce, ale výsledkem je výborný zdroj vitamínů na zimu 28. 8. 2022
Hodnocení 210× Lahodnou a pikantní pepřovou omáčku připravujeme hlavně k minutkám nebo steakům. Poradíme, jak na ni 27. 8. 2022
Hodnocení 324× Ochutit a namíchat maso na domácí hamburgery není složité. S našimi radami to zvládnete snadno 27. 8. 2022
Video Hodnocení 58× Vykostit kuře dá trochu práce, ale pak z něj můžeme upéct výbornou roládu s křupavou kůží. Názorné video poradí, jak na to 1. 10. 2022
Hodnocení 26× 7 nejlepších receptů z nových brambor. Na nové brambory se vždy těšíme - skvěle chutnají a příprava je snadná 23. 8. 2022
Hodnocení 140× Nachystat tortillu tak, aby si strávník pochutnal, nevyžaduje mnoho zručnosti. Podle návodu to zvládnou i úplní začátečníci 23. 8. 2022
Hodnocení 6× Teplé pivo ani limonády nechutnají dobře. Poradíme, jak je vychladit co nejrychleji doma nebo při pobytu v přírodě 23. 8. 2022
Hodnocení 18× 7 oblíbených receptů z čerstvých hub. Houby sbíráme od konce jara až do prvních mrazíků, ale houbová jídla vaříme celý rok 18. 8. 2022
Video Hodnocení 275× Vyložit dortovou formu papírem na pečení je snadné a podle názorného videa to zvládne opravdu každý 22. 8. 2022
Hodnocení 26× Houbový výtažek můžeme v kuchyni upotřebit jako bujon nebo dochucovadlo omáček či polévek. Poradíme, jak jej vyrobit a zavařit 21. 8. 2022
Hodnocení 27× Americký jablečný koláč páj (apple pie) je populární zejména v anglicky mluvících zemích. Poradíme, jak ho upéct a podávat 18. 8. 2022
Hodnocení 33× Bešamel ochutíme poměrně snadno. Kromě koření pomůže i sýr, česnek nebo cibule 20. 8. 2022
Hodnocení 126× Z úrody vyzrálých rajčat si uvaříme ten nejlepší domácí kečup. Ochutíme ho podle sebe, výsledek bude určitě kvalitní 14. 8. 2022
Hodnocení 772× Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek 13. 8. 2022
Hodnocení 80× Při velké úrodě přemýšlíme, co s množstvím cuket. Je několik možností, jak je dlouhodobě uchovat 12. 8. 2022
Hodnocení 74× Vydlabané vnitřky cuket se dají ještě chutně zpracovat. Poradíme různé možnosti 8. 8. 2022
Hodnocení 48× Bramborové těsto stáním řídne, proto ho zpracujeme co nejdříve. Poradíme, jak těsto snadno uchovat 9. 8. 2022
Hodnocení 161× Dušené houby využijeme do mnoha houbových pokrmů. Hodí se také k zavařování ve vlastní šťávě nebo mražení 12. 8. 2022
Hodnocení 37× Kromě nakládání a sterilování hub v octě, tuku a vlastní šťávě je můžeme ještě naložit do soli. Poradíme, jak postupovat 16. 8. 2022
Hodnocení 42× Houby sterilované v tuku si zachovají svou přírodní vůni i chuť. Poradíme, jak je bezpečně v tuku sterilovat 15. 8. 2022