Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Hodnocení 107× Jak se levně, rychle a zdravě stravovat na studiích. Na kolejích není třeba jíst jen housky se salámem 16. 11. 2021
Hodnocení 305× Jak správně udělat těsto na palačinky. Takhle je uděláte zdravější a lépe stravitelné 11. 11. 2021
Hodnocení 4× Listopadové nedělní obědy ve znamení Dušiček, svátku Martina, výlovů a honů 9. 11. 2021
Hodnocení 321× Jak hravě zvládnout moučníky z třeného těsta. Nejen bábovky, po kterých se zapráší 8. 11. 2021
Video Hodnocení 1370× Co s kroutícím se papírem na pečení. Stačí použít jednoduchý trik 8. 11. 2021
Video Hodnocení 581× Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky 8. 11. 2021
Hodnocení 27× Jak vyčistit připálený hrnec? Lze to jednoduše pomocí přírodních prostředků 7. 11. 2021
Hodnocení 573× Remoska - energeticky nenáročný spotřebič. Upečete v ní téměř vše jako v klasické troubě 4. 11. 2021
Hodnocení 31× Knedlíky a koláče nejsou jediné dobroty, které můžeme vytvořit ze švestek 4. 11. 2021
Hodnocení 64× Jak uchovat a zpracovat ořechy. Vyzkoušejte rady a tipy na jejich využití 4. 11. 2021
Hodnocení 115× Jak zpracovat jeřabiny a arónie. Hodí se hlavně ke zvěřině a hovězímu masu 4. 11. 2021
Hodnocení 74× Ze švestek kromě koláčů a knedlíků můžeme vyrobit skvělá povidla nebo je usušit 4. 11. 2021