Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí z pekáče díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
Před 17 lety otevřeli v Lošticích malý podnik. Dnes dělají s tvarůžky langoše, dortíky i větrníky a jezdí za nimi davy
Kokosové řezy s ořechy a slunečnicí Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 30 min
Perfektní knedlíky z tvarohového těsta: Na sladké ovoce v tenkém těstě vemte tvaroh jen z kostky a nesypejte mouku „od oka“
Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Zdravý jablečný koláč s ovesnými vločkami a šmakounem Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Zdenka Vyoralkova 60 min
Co by teď měla jíst princezna Kate? Vydatná jídla, hodně čerstvé zeleniny a oblíbený karamelový pudink nemusí omezovat
Falešné krkonošské kyselo: Do náhražky tradiční polévky patří kyselé houby a vylepšit ji můžete smaženými vajíčky