Odměňujeme oblíbené kuchaře a kuchařky
27. 1. 2016 Historie a zajímavosti
Hned na začátku roku 2016 jsme se rozhodli znovu odměnit ty z Vás, kteří na Toprecepty aktivně přidávají ty nejlepší recepty. U každého přidaného receptu za posledního půl roku jsme spočítali počet přidání do oblíbených receptů a odměníme 30 z Vás, jejichž recepty získaly nejvyšší číslo. Jde tedy jak o počet receptů, tak o jejich kvalitu. Moc si vážíme Vaší přízně a toho, že především z vlastní dobré vůle inspirujete kuchaře a kuchařky v Česku. Díky moc za to.
Speciální cena pro Mika59
Máme tu také jednu speciální cenu a to pro Mika59. Na Toprecepty totiž přidává tolik receptů, které jsou navíc velmi oblíbené, že v tomto hodnocení jasně vyhrála.
Prvních 10 z Vás si může vybrat kteroukoli cenu z následujícího seznamu:
![]() Jídelní příbor |
![]() Stolní mixér |
![]() Tyčový mixér |
![]() Parní hrnec |
![]() Sada nádobí |
![]() Pomalý hrnec |
![]() Domácí pekárna |
![]() Poukazy v hodnotě 1 500 Kč |
Vybrat si mohou:
mika59, chute-sveta.cz, cathleen, Vareniste.cz, Anna Kocikova, hosta, veganotic, tejaja, Susa, Danca
Druhých 10 z Vás si může vybrat kteroukoli cenu z následujícího seznamu:
![]() Vakubox |
![]() Pomalý hrnec |
![]() Parní hrnec |
![]() Poukaz v hodnotě 1 000 Kč |
Vybrat si mohou:
Jana Remkova, terezicka1, Angel 666, 1974andrea, Bahula, Hella, Irule, Colombo65, ivulinka, maris
Třetí desítka si může vybrat kteroukoli cenu z následujícího seznamu:
![]() Sada talířů |
![]() Tyčový mixér |
![]() Pánev 24 cm |
![]() Poukaz v hodnotě 500 Kč |
Vybrat si mohou:
Simply Food, spagetka, Madla Novak, Dooga, petram, isindy, mysulka, Navrmi, Drahos z kamene, Mama v kuchyni
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Blanšírování je klasická kuchařská technika, která spočívá v krátkém spaření nebo velmi krátkém povaření a následném rychlém ochlazení blanšírovaných… Číst více
Jak snadno tvarovat a péct rohlíky. Domácí mohou být lepší než od pekaře
Máte rádi rohlíky a jejich tvarování a pečení se vám stále nedaří? Říká se, že cvičení dělá mistra. A možná vám to s naším návodem půjde lépe Jak… Číst více
Jak si vyrobit ovocnou šumivou bombu, která vytvoří z každého nápoje originální drink
Šumivé ovocné bomby jsou perfektním zpestřením jakéhokoliv nápoje. Skvěle se hodí do vína, šampaňského, šťávy, džusu, alkoholického koktejlu, ale i… Číst více
To nejlepší z babiččina zářijového receptáře: Využijte bohatou hojnost úrody
Na polích dozrály makovice, sklízí se okopaniny, v zahradách a sadech dozrává ovoce. Také zahrádky nabízejí bohatou úrodu zeleniny, o kterou jsme se… Číst více
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům
Dostávají se vám ve spíži nebo v komoře do mouky… Číst více
Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad
Také milujete žloutkové věnečky, španělskou pochoutku churros nebo řezy zvané mraky? Jsou vyrobené z tzv. odpalovaného těsta, z kterého mají některé… Číst více
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Milujete pařížskou šlehačku a rádi byste si ji… Číst více
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
Skladování potravin je věčným tématem, mnoho… Číst více
Jak uskladnit jablka. Poradíme, jak je nejlépe uchovat přes zimu
Naše tradiční ovoce - voňavá jablíčka - patří k tomu nejzravějšímu, co zahrady nabízejí. Říká se, že už jedno snězené jablko denně významně zvyšuje… Číst více
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
Co je omládek Omládek je drožďový kvásek, díky kterému můžeme v receptu použít menší množství kvasnic a kvasinky v těstě mají lepší rozjezd. Těsto… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře (37)
A proto
Velmi mě to potěšilo
A jinak také děkuji za příjemné překvapení našim adminům
Miladko Tobě moc gratuluji a přeji spoustu nápadů při Tvých kuchařských improvizací
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4017
Miko Tobě gratuluji ke krásnému dárku - zasloužíš si ho
mika59: Tobě to přeji z celého srdce!