Druhý ročník CakeFestu je tady!
18. 9. 2017 Historie a zajímavosti
Souboj sweetmasterů, aneb 10 hráčů, a jejich nejlepší dezert se utká v sobotu 23.9. na Malé Americe v Brně. A pokud nemáte ještě vstupenku, není na co čekat. Limitovaná edice 500ks vstupenek vybízí k rychlé akci. Ochutnávka všech 10 dezertů a čerstvá výběrová káva je v ceně vstupenky. Kromě těch nejvymazlenějších dezertů se na Vás těší Popupuli coffee se svými kávovými workshopy, dětský program a Skog kitchen, která se postará, aby si Vaše bříška mohli odpočinout a dát si v průběhu degustace třeba dobrou polévku.
S kým budete letos mlsat?
- Cupcakekárna, která se stala loňským výhercem
- Království makronek
- Cukrový krámek
- Cukrárna Kolbaba
- Secret od RAW
- Cukrárna Tarta
- Mlsná holka
- Vařbuchty
- Sladko
- Kejky
Pro ty co vůbec netuší o čem CakeFest je, máme pár vět.
CakeFest je přehlídka toho nejlepšího od deseti nominovaných producentů sladkého. Vaším úkolem bude ochutnat od každého soutěžícího jeden výrobek a následně hlasovat pro toho, kde Vám chutnalo nejvíce!
Každý návštěvník, který si zakoupí vstupenku, získá pouze jeden hlas. Proto doporučujeme ochutnávat opravdu svědomitě. K deseti dezertům návštěvník obdrží kávu nebo čaj. A kdo bude bojovat o Váš hlas?
Soutěžící jsou opravdu rozmanití! Proto se nebojte a přijďte ochutnat od každého něco. Těšit se můžete na cupcakeky, makronky, dorty, koláče ale i RAW dezerty!
Vstupenky zakoupíte na www.smsticket.cz . Ale pozor! Vstupenek je pouze 500 kusů! Tak ať to nepropásnete!
Těšit se můžete na dětský program a soutěže o sladké ceny!
Událost na Facebooku.
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Jak připravit bylinkový ocet. Postup je snadný, aromatické octy se hodí k dochucování jídel a salátů
Bylinkové octy v kuchyni Příprava octů není složitá, potřebujeme především vhodnou surovinu (bylinky, případně chilli papričky) a ocet. Výborný je… Číst více
Jak zavařit houby v octu nebo sladkokyselém nálevu. Poradíme osvědčené recepty, které se vyplatí znát
Můžeme je usušit, zmrazit nebo zavařit. Zavařování hub naše babičky praktikovaly čtyřmi základními způsoby. Zavařovaly nebo nakládaly je v kyselém … Číst více
Česnek je v kuchyni nepostradatelný. Stroužky snadno uchováme v oleji či soli, mrazíme je a sušíme
Kvalitní pevné palice česneku se dobře skladují na bedničkách nebo svázané a zavěšené. Ve vhodném prostředí vydrží až do jara, ale máme-li obavy o… Číst více
Jak a z čeho připravit zeleninový relish. Objevte osvědčený způsob využití a konzervace přebytků ze zahrady
Pro přípravu relishe se používá například cuketa, cibule, okurky a rajčata. Nakrájená zelenina se dusí na mírném plameni a svoji výraznou chuť… Číst více
Mezinárodní den sushi
Samotné slovo sushi znamená v překladu z japonštiny kyselá rýže nebo kyselá chuť. Pokud si chcete na sushi opravdu pochutnat, sáhněte po japonské… Číst více
Jaké známe druhy octa a na co vše je můžeme využít? Velký přehled vám poradí
Ocet je nedílnou součástí zásob z naší kuchyně. Vzniká přírodním kvašením alkoholu, a proto se pro jeho základ může použít nejen líh, ale i třeba… Číst více
16 rychlých fastfoodových pokrmů, které si můžeme připravit jednoduše a zdravě i doma
Fastfood je součástí moderní doby. Jeho úkolem je rychle a jednoduše připravit jídlo, které návštěvníka zasytí bez objednávek a dlouhého čekání.… Číst více
Pramen zdraví z Posázaví: Na domácím pribináčku si pochutnáte vy i vaše děti
Kdo by neznal pribináčka, oblíbený dezert… Číst více
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu jsou výborným základem omáček. Postup zavařování není složitý
Natrhané fazole omyjeme a odstraníme z nich oba konečky lusků, protože v jídle by byly tuhé. Pokud jsou již lusky vyzrálejší, musíme odstranit i… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře