Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 41 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 30 minutami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Dobry den' u nas bude minestrone polevka a to druhe jeste…“ hazel, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 8 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 22 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Podzim na talíři: Uvařte si krémovou polévku z pečeného celeru se žampiony a vínem
Jak budou otevřeny obchody 28. října? Přehled, kde si v sobotu v pohodě nakoupíte a kam byste chodili zbytečně
Vybíráte venkovní gril? Poradíme, jestli je lepší elektrický či plynový a podle čeho se rozhodnout
25. 7. 2011 15:36
nakonec jsme systém nachystali tak, že 1 moučník jde přidat do jedné NEBO do dvou podkategorií. Takže například zmíněná kynutá bábovka bude i v podkategorii Bábovky i v podkategorii Kynuté. Snad je to dobré řešení
Ti, kteří nám napsali, že nám s určováním moučníků pomohou mají soukromý vzkaz s informacemi.
Přeji krásný zbytek dne
Admin Libor
24. 7. 2011 19:52
Jinak ty štoly /taky jsem doufala jako Ty/-no vyhledávač bude fungovat,tak se nalistuje
24. 7. 2011 19:46
24. 7. 2011 17:04
24. 7. 2011 15:39
24. 7. 2011 10:09
23. 7. 2011 21:18
když tak..se zeptáme,ne a já vím i koho
23. 7. 2011 21:10
23. 7. 2011 19:50
23. 7. 2011 17:05
Jinak vždycky bude na autorovi, kam recept zařadí. Málokdy lze moučník určit jednoznačně, kam patří. Asi by se mělo vždycky brát to hledisko, které je od sebe odlišuje. Třeba bábovka může být kynutá, ale dala bych jí do Bábovek, protože se odlišuje tvarem, na který je podkategorie. Třeba koblihy jsou také kynuté, ale jsou zvláštní tím, že jsou smažené, takže patří do Smaženého. Zpočátku možná budou zmatky, ale to se rychle vychytá!
23. 7. 2011 13:33
23. 7. 2011 13:21
A ještě by se mi líbilo,kategorie podle světových kuchyní
23. 7. 2011 12:50
Možná kdyby šlo to nějak dát do vyhledavače....ale netuším, jestli to jde, to musej kluci
23. 7. 2011 12:46
23. 7. 2011 11:54
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Další