Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ brontik, před 7 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Fotoalbum“ Anna Kocikova, 24. 1. 2022 21:52
Poslední příspěvky
„pipre: Jani všechno nejlepší k svatku“ brontik, před 7 hodinami
„Děkuji Drahušce i Simči za přání k svátku A stejně i já…“ pipre, před 7 hodinami
„Hezké odpoledne , dnes játra s mrkví, jablkem a řapíkatým…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Grilovaná roláda z mletého masa
Přidáno před 2 hodinami

Noky s kuřecím, cuketou, sušenými rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami

Cuketa obalená v cornflakes se sýrem
Přidáno před 13 hodinami

Vařená sekaná z krůtího masa s vejci
Přidáno před 15 hodinami

Obrácené vepřové řízky z trouby
Přidáno před 17 hodinami

Kakaový dort s višněmi a tvarohem
Přidáno 23. 5. 2022 14:30
17. 1. 2022 11:57
Taky v tom PH ráda vařím a spotřeba tam zase není tak velká spokojena


7. 1. 2022 20:26
tara23: tak jsem trošku zvědavá jak to dopadlo,já jsem vždy spokojená,tak pokud to půjde dejte vědět i vy budu ráda
6. 1. 2022 14:15
Simona Skolakova: děkuji, jdu na to
6. 1. 2022 12:33
tara23: já ano
nakrájím sádlo dám do PH podliji malilinko vodou a zapnu na rychlejší stupeň občas zkontroluji a promíchám
6. 1. 2022 11:25
zdravím, ráda bych se zeptala jestli už jste někdo zkusil v PH škvařit sádlo ?
16. 1. 2021 06:24
S pomalým hrncem jsem velmi spokojená mám ho 4 roky a neměnila bych????
13. 1. 2009 13:38
Ještě jsem chtěla dodat takovou drobnost....někdo se snaží vaření v PH dotáhnout k "dokonalosti" a ukázat, že v něm jde dělat fakt všechno. Koupila jsem si ho ale kvůli úspoře práce i času, takže v něm nebudu dělat rybí maso, nové brambory a spoustu dalších receptů, které jsou rychle hotové i bez PH.

Zrovna tak nepoužívám recepty, kde nejdřív suroviny např. smažíte na pánvi, pak děláte v PH a v závěru ještě hodíte pod gril
Pokud je potřeba osmahnout do PH cibuli a zahřát mletou papriku, ať víc barví, chystám se na tohle využít mikrovlnku. Moje nevidomá kamarádka to tak dělá už dlouho.
12. 1. 2009 16:27
vdaka za odkaz...nastudujem....btw...tie kmitajuce, blikajuce a hybajuce sa smajliky mi idu vybit oci.
12. 1. 2009 16:16
Vyčerpávající povídání k PH je na nástěnce tady: http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=5745

Použití, spotřeba el., recepty aj....
12. 1. 2009 14:23
Péct přímo ne, ale někdo to přesto dělá. V PH "peče" kachnu, bůček nebo koleno....to jediné jsem taky zkoušela - nebylo to ono, ale dobré to taky bylo - něco mezi vařeným a pečeným...
Používám PH převážně na jídla typu http://www.toprecepty.cz/recept/3347-kure-na-sleha... nebo omáčky a husté polévky. Taky "vepřovou konzervu" jsem v něm vařila a párkrát známý guláš bez míchání - není poznat, že je vařený a ne pečený
12. 1. 2009 12:23
cize pomaly hrniec, nie je to co remoska....v pomalom hrnci sa neda piect maso, len dusene a omackove....vsak?
12. 1. 2009 11:53
Zrovna tak to bylo s mou druhou pečkou....
12. 1. 2009 11:43
cathleen...no ale ako mi uslo, ze aj ty si majitelka.
12. 1. 2009 09:43
JE ROZHODNUTO.Díky za rady-utvrdily mne v mém rozhodnutí.Hrnec koupím co nejdříve.Manželka jako vždy remcá.Ale to remcala i při domácí pekárně a nakonec se bez ní neobejde. Prý se nechám ovlivnit reklamou.Musím přiznat,že ANO. Někdy koupím blbost kterou nevyužíváme.Ale taky fakt je,že se nevyhodí.Daruji ji někomu potřebnému, kterému se šikuje.Jako např.zmrzlinovač.Dostal ho kamarád co má cukrovku,aby si mohl dělat zmrzku se sladidlem,které mu neuškodí.Ahoj Václav.
12. 1. 2009 08:09
Dobré ráno, Václave,

PH mám už přes rok, mám ho ráda a určitě mi šetří práci....
Důležité pro mě je to, že:
1)Pokrm se v něm "uvaří sám" a téměř není možné ho připálit....
2)Maso vařené v PH je chutnější, než vařené normálně...
3)Zelenina se v PH vaří pomaleji, než maso, proto můžeš bez obav z rozvaření dát do hrnce vše najednou...
4)Tekutina se téměř neodpařuje, tak potřebujeme míň soli, koření i tuku a jídla jsou když ne dietnější, tak k žaludku šetřivější určitě...
5)Spousta lidí v PH vaří přes noc - večer nandají suroviny a zapnou ho a ráno je budí vůně hotového jídla.
Je toho mocmoc a já určitě na něco zapomněla
Předchozí 1 2 Další