Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 5 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dnes krémové rizoto a kyselá okurka 😋 …“ tara23, před 5 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a těstoviny se…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Dobré ráno, u nás zelerová polievka, sumeček iba obalený…“ magdalenka, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
18. 1. 2016 15:10
11. 1. 2016 14:24
I u buchet je třeba dát pozor na čas - myslím, že tak do 10 minut, jinak brzy tvrdnou.
11. 1. 2016 14:11
11. 1. 2016 06:04
11. 1. 2016 04:26
10. 1. 2016 19:48
10. 1. 2016 18:40
10. 1. 2016 17:46
10. 1. 2016 17:36
Trouba bez funkce Crips má teplotu něco přes 100 °C,s Crispem 200° C!
10. 1. 2016 17:36
chápu,že třeba žabí stehýnka,nutrie,bizon do "jiných" patří
10. 1. 2016 17:00
10. 1. 2016 16:38
S CRISPEM už je to jiné, někdo uvidí recept z MW trouby a ani si neuvědomí, že ve své troubě bez crispu to prostě neudělá....
10. 1. 2016 15:15
10. 1. 2016 12:31
Spíš mně tu chybí kategorie např Zvěřina a jiné než Crisp, ale o tom se tu taky už mluvilo....
10. 1. 2016 11:51
Crisp s remoskou bych nesrovnávala - v remosce se peče vpodstatě stejně jako v troubě, i přibližně stejnou dobu, ale na crispu je to jiné hlavně v době pečení a je to nová, málo známá technologie. A jak jistě víš, kuchařka přiložená k troubě je na dvě věci .... (já dostala jen CD). Plno funkcí trouby nevyužívám, protože si s nimi nevím rady.
1 2 3 Další