Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Řecko na talíři: Vláčná buchta ravani je snadná na přípravu a voní kokosem a pomerančem
Retro šunkové předkrmy: Vzpomínáte na vejce s pěnou nebo závitky v aspiku?
Retro okénko: Jak na legendární citronovou babetu? Buchtu "z hliníkové misky" vyrobíme doma snadno a bude lepší než kupovaná
16. 5. 2015 12:09
20150516_110823.jpg
20150516_114922.jpg
16. 5. 2015 11:21
16. 5. 2015 07:30
15. 5. 2015 14:22
Po 8 hodinách “pomalení“ na LOW maso tuhé.Tak jsem to vše vyklopil do papiňáku a pak teprve měkké.Příště holt budu dělat na HIGH.
15. 5. 2015 14:08
15. 5. 2015 12:19
Masula: Vidím, že máme stejný nápad .
15. 5. 2015 10:46
15. 5. 2015 08:37
15. 5. 2015 07:13
14. 5. 2015 15:16
14. 5. 2015 11:38
14. 5. 2015 10:41
14. 5. 2015 08:06
13. 5. 2015 15:28
13. 5. 2015 13:09
Předchozí 1 … 1251 1252 1253 1254 1255 … 2372 Další