Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„Dobrý večer k obědu jsme dojedli kuře, tentokrát s…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„magdalenka: Máš tady na tu drožďovou receptík??? Já už…“ Veronika.Hrozna, před 8 hodinami
„Zdravím dievčatá, u nás sa počasie strieda ako na hojdačke.…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 12 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 14 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Provensálské koření: Do směsi stačí jen pět druhů bylinek, důležité je jejich správné usušení a uložení v dobře těsnících nádobách
Jakou zeleninu dát do bramborového salátu? Nakládaná vylepší chuť a ušetří čas a salát s ní díky jedné složce vydrží déle čerstvý
Zelňačku podle Péti z MasterChefa pochválil i Jan Punčochář: Je od mojí prababičky, svěřil se soutěžící
20. 10. 2014 11:25
20. 10. 2014 10:45
20. 10. 2014 10:44
image_837511899.jpg
19. 10. 2014 20:14
19. 10. 2014 18:22
19. 10. 2014 18:10
smetanovy_dort_margot.jpg
19. 10. 2014 13:58
19. 10. 2014 12:38
Eintopf je už uvařený, nevypadá to špatně, ale bude buď samotný nebo s chlebem, protože brambory už jsou uvnitř. Předtím jsem si toho nevšimla.
19. 10. 2014 12:33
19. 10. 2014 12:16
19. 10. 2014 12:16
19. 10. 2014 12:16
19. 10. 2014 11:57
19. 10. 2014 10:48
18. 10. 2014 19:31
Předchozí 1 … 1345 1346 1347 1348 1349 … 2356 Další