Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
Moje poznámka
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 1 hodinou
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašská kyselice
Topmoni před 18 minutami
Linecké těsto 3 2 1
kimlo před 20 minutami
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Denula před 30 minutami
Veka domácí na chlebíčky
lena1403 před 1 hodinou
Brambory na cibulce se zelím
lukadu před 1 hodinou
Langoše z Maďarska
nomia před 1 hodinou
Buchta Rafaelo
Thebes před 2 hodinami
Domácí vánočka
JanaPav před 2 hodinami
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 3 hodinami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 14 hodinami
Tématické fráze:
ovoce naložené v alkoholu,
ovoce naložené v rumu,
nakládané ovoce v rumu,
ovoce nakládané v alkoholu,
nakladané třešně v alkoholu,
ovoce v rumu,
naložené ovoce v alkoholu,
naložený meloun v alkoholu,
ovoce v alkoholu,
nakládání ovoce do alkoholu,
meloun naložený v rumu,
nakládané ovoce v alkoholu,
nakládaní ovoce do rumu,
naložené ovoce,
tresne nalozene v alkoholu,
jak naložit ovoce do alkoholu,
naložený meloun v rumu,
švestky nakladane v rumu,
nakládaný meloun,
švestky naložené v rumu
Suroviny:
jahody,
třešně,
meruňky,
broskve,
mirabelka,
švestky,
hruška,
ananas,
pomeranče,
mandarinky,
Komentáře (30)
Ale ten hrnec je opravdu pěkný
Ahoj, to je svatá pravda a ještě jsou na krku vánoce,které i neumím bez rumu představit.
Nemám s tím zkušenost, vždy jsem používala pouze čerstvé.
Ahojky adelecko, chce to chladno, vyndala jsem jednu zeleninovou schránku z lednice a na to místo šoupla hrnec. Nejde o kvasinky, jde o to, aby to pěkně zrálo v chladu. U nás to fakt letos mělo úspech, servírovala jsem to v misce jako kompot včetně toho rumového nálevu, po dvou miskách byli všichni hodně veselí. Takže s tím šampusem nevím, ono to má opravdu grády. Přeji hezkou párty.
Madlina
jenom otázečka udržovat v pokojové teplotě kvůli kvasinkám, nebo šup s tím do lednice???