Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z červené řepy jinak

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Trettry

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 318 kJ /
793 kcal
Bílkoviny47,93 g
Tuky52,47 g
Vláknina6,75 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,15 g
Sacharidy30,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Najemno nakrajenou cibuli osmazte na oleji dozlatova, pritom posolte jednou kavovou lzickou soli a nechte vychladnout. Krok 2: Rozmixujte syr, repu a cibuli v kremovou pomazanku jakymkoli mixerem, sam pouzivam tycovy. Krok 3: V misce nechte vychladit v lednici a podavejte s bilym pecivem.

Zveřejněno 1. 8. 2017

Poznámka autora Trettry

Osmazena cibulka prida sladkost do chute a tak I odpurci cervene repy snadno pozrou tuto zdravou zeleninu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3qv9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3qv9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Líbí:-8. Sůl bych asi taky dala podle vlastní chuti. Někdo má rád výraznější chuť :-)

Skutočne dávate na 350 g potraviny 1 KL soli? Pričom aj syr a cvikla obsahujä soľ...

tejaja: cibulka bez soli neni ono, pokud date pul lzicky nic se nedeje. Udelal jsem jednou vlastne omylem a uz nebude jinak:-)

Tématické fráze:
nejlepší pomazánka z červené řepy, pomazánka z červené řepy, pomazanka z cervene repy s tvarohem, červená řepa nejlepší pomazánky, pomazánka z červené řepy nejlepší, nejlepší pomazanky z červené repy, nejlepší pmazánka z červené řepy, červená řepa nejlepší recepty pomazánka, pomazanka z cervene repy červená řepa recepty, pomazanku s cervene repy, červená řepa nejlepší pomazánka, pomazánka z pečené červené řepy, pomazanka z repy z tvarohem, pomazánka s nevařenou řepou, nejlepší pomazánka z řepy, nejlepší pomazánka červená řepa, pomazánka z nevařené červené řepy, pomazánka z červené řepy a tvarohem, pomazánka z červené řepy a celeru

Suroviny:
řepa červená, cibule, sýr, olej, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu