Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 031 kJ / 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,67 g |
| Tuky | 52,07 g |
| Vláknina | 2,26 g |
| Cholesterol | 442 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 12,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mlíčí namočíme na hodinu do mléka. Taktéž housku namočíme do mléka.
Krok 2: Mlíčí nasekáme nadrobno, smícháme s vymačkanou houskou, vejcem, rozdrceným česnekem, solí, moukou, majoránkou a nasekanou petrželovou natí.
Krok 3: Tvoříme kuličky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji. Pokud je směs řídká, zahustíme ji trochou strouhanky.
Zveřejněno 14. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krokety z mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyXJ
Moje poznámka
Krokety z mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyXJ
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 2 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 2 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 4 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 4 hodinami
Koka sušenky
habis před 6 hodinami
Tématické fráze:
kapří krokety recept,
zpracováni mlíčí,
kapři krokety s mliči,
kapři mliči krokety,
kapří mlíčí s vajickem,
recepty z mlíčí
Suroviny:
kapr,
olej,
houska,
vejce,
česnek,
sůl,
majoránka,
nať petrželová,
mouka hladká,
houska,
strouhanka
Komentáře (4)