Rybí krokety

mia2404 Kuchařka: mia2404

Ryby 3 názory

Suroviny

500 g aljašské tresky (pangasius)
200 g eidam strouhaný
koření na ryby
1 vejce
sůl (nebo vegeta)
petrželová vňatka - já jsem neměla takže tam neni
citronová šťáva
1 PL strouhanky
strouhanka na obalování
olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tresku necháme rozmraziť, nakrájame na malé kúsky, pridáme troška citronovej šťavy, nastrúhaný syr, korenie na ryby, vajíčko, strúhanku, soľ (alebo vegetu), petržlenovú vňatku.

  2. Urobíme malé krokety položíme na plech a dáme do trúby.

Poznámka

podávala som zo zemiakovým šalátom

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí krokety

Tématické fráze: rybí krokety rybí kroketa rybí prsty z tresky recept vňatka aljašská treska rybi prsty recepty recept krokety rybi krokety z tresky recept z aljašskej tresky rybí krokety recepty recept rybi krokety rybí recepty rybi krokety recept krokety ztresky rybikrokety recept na rybí krokety rybi kroket falešna treska