Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 928 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,70 g |
Tuky | 53,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lososové steaky mírně osolíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, vložíme lososa nejprve kůží dolů a krátce z obou stran opečeme. Doba závisí na výšce steaků a vaší chuti.
Krok 2: Zakysanou smetanu smícháme s kaviárem, případně dochutíme solí a citronem.
Krok 3: Lososa na talíři mírně přelijeme připravenou kaviárovou omáčkou, doplníme hladkolistou petrželkou a ihned podáváme.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.
Zveřejněno 25. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
Moje poznámka
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
Nejnovější recepty
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 10 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 14 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno 29. 9. 2025 20:27:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebový nákyp
Kajkajak před 3 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 5 hodinami
České buchty
Martas6 před 6 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 7 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 7 hodinami
Buchtičky s krémem
monika2103 před 8 hodinami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 8 hodinami
Švestková buchta
Geressha před 8 hodinami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 9 hodinami
Suroviny:
losos,
kaviár,
smetana zakysaná,
sůl mořská,
citron,
olej,
petržel
Komentáře (10)
Patrně se jedná o STUDENOU omáčku, a ty se podávají K MASU, nebo na studeném mase, což ale patrně není tento případ, že.
No, ale proti gustu...