Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 574 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,23 g |
Tuky | 38,45 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 30,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Křidélka můžeme předvařit cca 5-7 minut jako já, nebo smažit syrová, ale budou se déle smažit. Krátce je povaříme v osolené vodě, necháme zchladnout a oschnout.
Krok 2: Připravíme těstíčko z vajec, sýru a zbytku surovin. Křidélka namáčíme v těstíčku a smažíme dozlatova z obou stran.
Zveřejněno 30. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová křidélka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGJK
Moje poznámka
Parmazánová křidélka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGJK
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 8 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 3 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 4 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 7 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 7 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 7 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
parmazánová omáčka,
křidélka s parmazánem,
parmazanova vejce recept,
jak smazit kridelka
Suroviny:
křídla kuřecí,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
mléko,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
bylinky,
tuk na smažení
Komentáře (3)