Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba v kořeněném sezamovém těstíčku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 976 kJ /
472 kcal
Bílkoviny21,06 g
Tuky39,06 g
Vláknina1,13 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy8,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěnou čerstvou rybu pokrájíme na menší díly, které osolíme. Krok 2: Vejce vyšleháme s kukuřičným škrobem, sezamem, zázvorem a česnekem na kašičku, kterou dochutíme solí a pepřem.
Rybí díly v kašičce obalíme a vkládáme do pánve s troškou rozpáleného oleje a smažíme z obou stran dorůžova. Krok 3: Podáváme s bramborovou přílohou dle chuti nebo čerstvým zeleninovým či listovým salátem.

Zveřejněno 7. 2. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EkOY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EkOY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

No lososa by mi bylo docela líto takto připravovat,je to docela drahá ryba a ta si zaslouží,aby vynikla její přirozená chuť,to není nic proti receptu.;-)

Simona Skolakova: ...:-O není pstruh jako pstruh:-! ...vím o čem píši, tak strovnávat můžu:-! ...třeba na omáčku by mi ho bylo taky líto použít;-):-8

recepty73: máte pravdu,je to též super rybka,přirovnávají ji k lososu,ale i tak jak jsem se dočetla,že to není ryba z kategorie levnějších,kterou bych použila na tento receptík;-),ale nic proti ničemu,každý udělá dle svého.;-)

Tématické fráze:
ryba v těstíčku, recept na rybu v těstíčku, ryby recepty, ryba se sezamem, treska v sezamovém obalu

Suroviny:
sůl, vejce, pepř mletý, česnek, zázvor mletý, škrob kukuřičný, semínka sezamová, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu