

Treska v alobalu se zeleninou
Suroviny 2 porce
- 2 plátky tresky
- pár plátků špeku
- citron
- sůl
- stejkové koření
- Příloha:
- 2 větší mrkve
- malý pórek
- cuketa,
- sojova omáčka
- sůl
- malá lžíce olivového oleje
Postup přípravy receptu
Plátek tresky položíme na alobal. Zakápneme citrónem, osolíme a jemně posypeme stejkovým kořením.
Na rybu dáme pár plátků špeku. Můžeme, ale nemusíme přidat pár kapek olivového oleje. Zabalíme do alobalu a vložíme do rozehřáté trouby a pečeme cca 2O minut.
Než se ryba upeče, připravíme si zeleninu. Na pánev dáme necelou lžíci olivového oleje , zahřejeme a dáme nakrájenou mrkev a chvíli opékáme. Poté přidáme pórek a cuketu. (Všechnu zeleninu krájíme na tenké hranolky.) Zakápneme vodou a chvilku podusíme. Zelenina musí být křupavá. Mírně osolíme a můžeme přidat pár kapek sojové omáčky. Rybu podáváme se zeleninou a vařenými brambory.
Poznámka od kuchařky
Na plátky špeku jem přidala snítku libečku. Ten špek nejím, jde jen o chuť.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Treska v alobalu se zeleninou
-
Patri
, máš dokonalé fotky, líbí se mi ta hra světla...
No a samozřejmě mě oslovuje i recept, ryby se snažím dělat opravdu často, hlavně dcera je miluje na každý způsob. Každý nápad vítám.
Takže posílám bod - o uložení nemluvě
.
-
bodik
-
Nádherné fotky dobrého jídla
-
Mňááám...! Myslíš, že by to šlo i s pstruhem
-
Patricie
máš nejen lákavý recept,ale i krásné fotečky
.Za sebe ti posílám boďku už teď-já ryby můžu
a ráda vyzkouším.
-
Děkuji vám
-
koksooo, ta fotka je uzasna, tusim odhryznem z monitora
-
Patricie, nejen recept, který mi chuťově opravdu sedí, ale i krásná fotka. Takže bodík je jasný
+2.
-
Ryby, to já teď opravdu můžu!!