Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 023 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 53,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý oběd nebo večeře (aneb co se zbylou rýží)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAQk
Moje poznámka
Rychlý oběd nebo večeře (aneb co se zbylou rýží)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAQk
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 41 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 42 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
rýže,
máslo,
rajče sušené v oleji,
cibulka jarní,
pepř,
sýr strouhaný
Komentáře (5)
ad. poslední věta:
Jj, může bejt
No, ale je to podobné jako podávat k témuž ( k přírodnímu kuřecímu prsu) cosi jako francouzské brambory, že
Zatímco někdo by to pojal jako JEDNO jídlo par excellence, tak jiný by z toho vytvořil dvě plnohodnotná jídla
Tohle je jídlo s jasně definovanou chutí z minima surovin- slanina, sušená rajčata, cibulka
Dovedu si to představit jako přílohu k přírodnímu kuřecímu prsu jen osolenému....
Svatá pravda