Oblíbená bábovka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 884 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,40 g |
Tuky | 140,80 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 434,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve vymažu formu a zapnu troubu na 180°C.
Krok 2: Šlehám vejce s oběma cukry do té doby, než vznikne bílá pěna. Poté přidám olej, vodu a prosátou mouku, kterou jsem nejdříve smíchala s kypřícím práškem.
Krok 3: Hotové těsto naliji do formy, vložím do trouby a peču přibližně 45 minut.
Zveřejněno 17. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblíbená bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z155
Moje poznámka
Oblíbená bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z155
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 minutou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (13)
Z praktických důvodů se prášek do pečiva napřed smíchá s moukou