Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 090 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,86 g |
| Tuky | 38,16 g |
| Vláknina | 16,56 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 28,59 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na měsíčky a na trošce oleje smažíme, dokud nebude hnědá.
Krok 2: Pak přilijeme vývar, popř. vodu s masoxem, dobře rozmícháme, necháme chvíli za stálého míchání probublat, pak přilijeme smetanu a opět promícháme.
Krok 3: V případě potřeby dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 21. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljD6
Moje poznámka
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljD6
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
brtna před 1 hodinou
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Suroviny:
cibule,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
pepř,
olej
Komentáře (3)