Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 902 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,30 g |
Tuky | 93,50 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 103,00 g |
Postup přípravy
čokoládu. Metličkou míchejte, dokud se čokoláda úplně nerozpustí. Poté přidejte vaničku tvarohu,
oslaďte čekankovým sirupem a celou směs promíchejte. Krok 2: Hmotu rozdělte do skleniček podle počtu porcí a nechte alespoň 4 hodiny v lednici odpočinout.
Zchlazením čokoláda opět ztuhne a zpevní tak i celou směs. Krok 3: Termix podávejte vychlazený a případně doplněný například nastrouhanou čokoládou nebo
oblíbeným ovocem. Jen doporučujeme zvolit kyselejší druh.
Zveřejněno 9. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí čoko termix
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxjJy
Moje poznámka
Domácí čoko termix
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxjJy
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 11 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 21 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
čokoláda na vaření,
sirup,
tvaroh
Komentáře (2)