Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 637 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,38 g |
Tuky | 108,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,23 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na kostky nebo nudličky, osolíme, opepříme a na oleji je orestujeme. Přilijeme smetanu a přidáme nalámanou nivu.
Krok 2: Mícháme tak dlouho, dokud se všechny kousky nivy nerozpustí. Přidáme bazalku a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Podáváme s těstovinami nebo pečenými brambory.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Moje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 10 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 1 hodinou
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 2 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 2 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 2 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 2 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 2 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 2 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 3 hodinami
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 3 hodinami
Tématické fráze:
nivová omáčka bez smetany,
nivova omacka,
nivová omáčka se smetanou,
lehká nivova omáčka,
nivova omacka recept,
nivova polevka,
jednoducha omacka,
jednoducha omacka recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
smetana na vaření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (2)