Těstoviny se zelím a gothajem

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

těstoviny
olej
cibule
česnek
gothaj
zelí v sáčku
cukr
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Zelí dáme do hrnce nebo do vysoké pánve, podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a necháme dusit do změknutí (dle potřeby přidáváme trošku vody, aby se zelí nepřipálilo). Měkké zelí podle chuti lehce ochutíme cukrem.

  2. Mezitím, co se zelí dusí, nakrájíme a osmažíme cibuli, přidáme prolisovaný česnek, na kostky nakrájený gothaj a restujeme, dokud salám nepustí šťávu.

  3. Potom vše smícháme dohromady, osolíme, opepříme a znovu promícháme.

Komentáře k receptu Těstoviny se zelím a gothajem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečené těstoviny s gothajem šunkofleky s gothajem recepty s gothajem halusky s gothajem zapekane testoviny s godhajem zapecene testoviny z gothajem zapecene testoviny s gothajem recept testovinový salát s gothajem recepty z gothajem obed s godhajem těstoviny zapečené s gothajem cibule zelí na těstoviny gothaj s testovinama těstovinový salát s gothajem recepty zapečené těstoviny s godhajem recept z godhajem recept s gothajem recept na zapečené těstoviny s gothajem recept - šunkofleky s gothajem těstoviny s godhajem a zelí