Kotletky s hořčicovo-cibulovou šťávou

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 1 1/2 hodiny 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

4 kotlety
2 PL dijonské hořčice
kmín
pepř
6 kuliček nového koření
2 bobkové listy
slunečnicový olej
2 větší cibule
1 kostka bujónu
voda
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety na okrajích mírně nařízneme a z obou stran popepříme. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky.

  2. Na rozpálené pánvi zesklovatíme cibulku, přidáme maso a z obou stran rychle opečeme. Přidáme koření, bujón, vodu, hořčici a necháme přikryté dusit, dokud není maso měkké.

  3. Můžeme podlévat, pokud by se vznikající šťáva rychle vypařovala. Je možné dochutit solí dle potřeby. Podávala jsem s bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 43 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kotletky s hořčicovo-cibulovou šťávou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo