Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pekingské zelí na špeku s uzeným masem

Výborné zelí se špekem a uzeným masem můžete udělat i podle tohoto receptu, z hlávky pekingského zelí. Základ ze špeku a cibule dodá zelí skvělou chuť, kterou doplní předem uvařený kousek uzeného masa. Jako příloha se nejlépe hodí brambory.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 786 kJ /
427 kcal
Bílkoviny50,73 g
Tuky21,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozpustíme špek, přidáme lžíci oleje a nakrájenou cibuli. Krok 2: Orestujeme do světle hnědé barvy a přidáme na kostičky nakrájené uvařené uzené maso. Po chvíli opékání přidáme na nudličky nakrájené zelí . Krok 3: Osolíme a opepříme, malinko podlijeme vývarem z uzeného masa a restujeme asi 10 minut. Podáváme s bramborem.

TIP: Rady a tipy pro pěstování pekingského a čínského zelí

Zveřejněno 2. 11. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pekingské zelí na špeku s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkYD6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pekingské zelí na špeku s uzeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkYD6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
špek, cibule, olej, zelí pekingské, sůl, pepř mletý, uzené maso vařené, maso uzené

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu