Sladká a slaná miska k večeři
Výbornou večeři připravíme z toustového chleba ve dvou variacích. Toustový chléb zapečeme s šunkou, rajčaty, nivou a špenátem. Na sladko ho připravíme s mandarinkami a provoníme perníkovým kořením.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 098 kJ / 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,76 g |
| Tuky | 26,55 g |
| Vláknina | 8,95 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 72,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká a slaná miska k večeři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Njg
Moje poznámka
Sladká a slaná miska k večeři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Njg
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 6 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 7 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 42 minutami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 2 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 3 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 4 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 6 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 6 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 7 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 7 hodinami
Suroviny:
chléb toustový,
vejce,
mléko polotučné,
rajče cherry,
šunka,
špenát baby,
sýr niva,
chléb toustový,
vejce,
mléko polotučné,
mandarinky,
koření do perníku,
sladidlo
Komentáře (3)