Bramborové karbanátky plněné mozzarellou
Karbanátky z bramborového, ochuceného těsta, ukrývají lahůdku pro milovníky sýrů. Mozzarella je po usmažení krásně polotekutá, ovonění česnekem, paprikou a koriandrem dodá zajímavou chuť. Netradiční karbanátky budou chutnat jak zatepla, tak vychladlé.
Suroviny pro 8 kusů
8kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 412 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,15 g |
Tuky | 20,43 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 108,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové karbanátky plněné mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwRY
Moje poznámka
Bramborové karbanátky plněné mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwRY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 3 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 5 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 5 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 6 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 8 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
škrob,
sůl,
pepř mletý,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
koriandr sušený,
sýr mozzarella,
olej
Komentáře (8)