Karbanátky z červené čočky
Karbanátky z červené čočky dokonale nahradí ty masové. Karbanátky jsou rychle hotové a chutnají skvěle teplé i studené. Teplé nejlépe chutnají s bramborovu kaší. Můžete je spolu se zeleninou a dresinkem naplnit do housky a během chvilky máte na stole výbornou svačinu.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJMg
Moje poznámka
Karbanátky z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJMg
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 14 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 49 minutami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 15 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 16 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 18 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 20 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
majoránka,
šunka dušená,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (3)