Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Kuře Tandoori v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2009 13:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie829 kJ / 198 kcal
Bílkoviny5,42 g
Tuky2,99 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 138 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso můžeme pochopitelně péct i v obyčejném pekáči nebo grilovat. Ovšem pečené v římském hrnci je báječně měkoučké a šťavnaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

24. 10. 2013 20:18

jarda Kadic: Eliza sem přece chodí ;-)tak proč ta skepse :-)

jarda Kadic jarda Kadic

24. 10. 2013 19:41

arrefeena: Ten recept je tady 4 ROKY, vážně myslíš,že ti někdo odpoví:-?

arrefeena arrefeena

24. 10. 2013 19:36

2 lžičky kardamomu? tolik? a kterého, hnedého zeleného nebo bíého?

Jenda1 Jenda1

27. 4. 2009 22:57

Eliz, díky za zpětnou vazbu, líbí se mi ten nápad s bramborem a petrželkou.:-)):yes: Určitě vyzkouším.;-)

Eliza Eliza

27. 4. 2009 21:28

Jendo, stran přílohy...:-D vidličkou mačkané brambory s petrželkou rukama uhnětené do tvaru válečku...toť celé kouzlo ;-).
A ta Tvoje pochvala, ta mě moc těší, děkuju.

Jenda1 Jenda1

27. 4. 2009 21:16

Eliz, líbí se mi tvůj "rukopis".;-) Přemýšlím o chuti po spojení všech koření v jogurtové marinádě.:-S Určitě bude skvělá.:yes:
Nebuď taková partyzánka:-O a prozraď, co je to za zajímavou přílohu.;-) To přece není brambor obalený zeleným.:-?:-?
A díky skvělým fotkám dostává recept zcela jiný rozměr.:yes::yes:
Posílám bodík.:-!:-)):yes::yes::yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 4. 2009 23:09

Další fajn receptík, láká k vyzkoušení:-p:yes:

magdalenka magdalenka

26. 4. 2009 14:30

Robievam tiež, netušiac, že je to Tandoori...v trúbe.:-O

spagetka spagetka

26. 4. 2009 14:09

To dělávám - tedy v kastrolku, nemám římský hrnec, ale nic to nemění na tom, že je to dobré. Jinak se prodává tato směs koření, ale je lepší si ji namíchat podle svého. ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře v římském hrnci kuře tandori kuře pečené v římském hrnci kuře tandori recept kuře tandoori masala recepty rimskyhrnec římský hrnec recepty tandoori hrnec pečené kuře v římském hrnci kuře v hrnci římský pekáč římský hrnec kuře kuře římský hrnec tandori kure hrnec tandoori pečeme v římském hrnci pečené kuře v římském pekáči římský pekáč recepty kuře tandori masala rimskyhrnec.cz

Suroviny: stehno kuřecí, jogurt bílý, česnek, paprika sušená sladká, zázvor mletý, koriandr sušený, římský kmín mletý, kardamom, chilli, omáčka worcesterová, šťáva citronová, sůl

TopRecepty.cz

Kuře Tandoori v římském hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wjZR